Nøtterøy Kulturhus

I forrige artikkel ble jeg aldri ferdig en gang med det første teateret jeg ønsket å skrive noe om i Vestfold. Thesbitsteateret og alt som har skjedd der i deres historie var mer enn nok stoff til å skrive en komplett artikkel om bare de. Eller helt riktig så er ikke en artikkel nok for de heller – kom faktisk ikke mer enn cirka halvveis i historikken om dem. Mulig jeg svinger innom og nevner litt om siste halvdel av historien rundt dem senere. Når skal jeg i hvert fall litt videre og se hvilke andre tilbud på teaterfronten som finnes i Vestfold.

Det er flere scener i lokaler der det blir spilt teater og andre kultur arrangementer. Jeg kan nevne Varden Grendehus som ligger i utkanten av Sandefjord. Thaulowhullet på utsiden av Tønsberg. Nøtterøy Kulturhus og Støperiet. Det er enda flere, men det er de mest sentrale stedene. Men det stedet som er mest iøynefallende for meg på min gang gjennom Vestfold er Nøtterøy Kulturhus.

Nøtterøy Kulturhus

Nøtterøy Kulturhus

Kulturhuset på Nøtterøy er så mye benyttet at allerede nå ved nyttårs skiftet så har de booket program omtrent for det neste halvåret. Og et meget variert og godt program etter mitt syn. Her er det noe for alle.

Allerede rett over på nyåret kommer den ønskereprisen BLAM. Dette er et kritikerrost actionshow som tidligere har blitt vist på Edinburg Festival Fringe. BLAM burde kanskje ha fått en egen presentasjon her, men jeg nøyer meg med dette og gir dere kun en link hvor dere selv kan lese om showet.

Senere i Januar kommer den fremadstormende norske rockeren Erland Ropstad for å presentere sin nye utgivelse og underholde med sin gode musikk.

Videre er neste på programmet Vin smaker showet til Ingvild Tennfjord. Hun har nettopp vært på Nøtterøy, men kommer tilbake på grunn av sin store popularitet. Hun har en måte å fremlegge verdens viktigste druer og vinstiler på så det hele ble en humoristisk forstilling for publikum. Lærerikt er det også for de som ønsker kunnskap om vin og druer. Showet hennes har fått navnet SNUS! SMAK! NYT!

Hun har tidligere også gitt ut bøker om temaet med de treffende navnene Skål!

Få en vin-nese uten å få nesa i sky og «Bobler! Smaken av fest».

Langt program

Jeg kunne fortsatt og presentere alle de forskjellige arrangementene og showene Nøtterøy har satt på programmet de neste mnd’ene. Men da vill jeg bli sittende her og skrive i mange timer enda på denne saken. Så jeg nøyer meg med min presentasjon her med dette. Men jeg skal liste opp litt av det du kan finne på scenen der de neste månedene;

The Tiger Lillies – kult konsert som var på Nøtterøy for 10 år siden som har vært ønsket tilbake i lang tid. Nå endelig kommer de og har kun denne konserten i Norge.

Langt program

Videre kommer Kåre Indre til Nøtterøy, før det blir Creedence storynight, Per Fugelli, Vamp, Prebz & Dennis og Torgeir Waldemar.

Minimum

Det var et minimum av hva som skjer på Nøtterøy fremover i 2018.  Altså et meget aktivt program med underholdning for mange forskjellige folkegrupper. Sikkert noe som treffer deg også – sjekk ut programmet selv!

Comments are closed.